Резервации

Основен ресторант | Хотел Алба | Слънчев бряг

Hotel_Alba_main_restaurant_head_1_4.jpg Hotel_Alba_Main_restaurant_head_1_1.jpg Hotel_Alba_Main_restaurant_head_1_2.jpg

Основен ресторант

Основниятресторант на хотел Алба ви позволява  да се гмурнете в света на кулинарията. Поставили сме си за цел да ви осигурим пълен комфорт и да отговорим на всички ваши желания за една мечтана почивка, затова всеки един от нашите барове и ресторанти ще ви предложи безкрайни изкушения и несравнимо обслужване.
 
Голям и просторен, съчетал съвременност и средиземноморски полъх, основният ресторант на хотела ще ви накара да се потопите в атмосфера на уют и изисканост. В него вие можете да се отпуснете и да се насладите на безценни моменти със своето семейство и приятели. А ако изберете живописната тераса на ресторанта, която гледа към басейна, ще усетите морската прохлада сред луксозния екстериор.
 
Разнообразието от модерна и традиционна кухня ще ви накара да преоткриете вкусовите си усещания. Свежите зеленчуци и пресните плодове ще отворят вашия път към удоволствието.  Ще можете да се насладите на невероятното майсторство на готвачите, които предлагат ястията с прецизността на майстори-художници.
 
В основния ресторант ще ви бъдат предложени закуската, обядът и вечерята от вашия Ол инклузив пакет. Ще можете да избирате от огромно разнообразие изкусителни ястия и напитки. Нашите готвачи ще ви изненадват всеки ден и ще отговорят дори и на най-високите ви кулинарни очаквания и мечти.
 
Ще очакваме най-ранобудните от вас за закуска в 7:00 всяка сутрин. Ако сте изморени от вълнуващия нощен живот, който предлага Слънчев бряг, можете да поспите и повече, тъй като закуската ни продължава до 10:00 часа. Обядът се сервира на блок масите между 12:00 и 14:00 часа, а великолепната ни вечеря ще ви предложим между 18:00 и 20:30.