Резервации

Салон за красота | Хотел Алба | Слънчев бряг

Hotel_Alba_baeuty_1.jpg

Салон за красота

За дамите работи нашият салон за красота, в който те могат да се поглезят и да изненадат половинките си с нов и още по-привлекателен външен вид.
Тук може да имате прическата, за която сте мечтали. Нашите фризьори са сред най-добрите в бранша и ако им се доверите ще бъдете приятно изненадани от новата си външност.
 
Младите момичета, зрелите дами, дори и мъжете, които държат на външното си аз, със сигурност ще се възползват  от маникюристите и педикюристите в салона. Според предпочитанията им и за да се чувстват наистина неустоими и желани те могат да предпочетат ноктопластика, стилен, делови, модерен или традиционен маникюр.
Не оставяйте педикюра на заден план, в горещите дни на морето той също привлича погледите. Процедурите за релакс на краката ви носят допълнителен тонус, а изисканият вид на стъпалото ви може да впечатли приятно околните.
 
През лятото тялото ви се нуждае от допълнителна хидратация. Посетете козметиците на хотел Алба и ще се уверите, че тук лицето ви ще получи нужните грижи за подобряване еластичността на кожата и подмладяването й. Не забравяйте, че за да бъде тя прекрасна за по-дълго време, трябва да бъде поддържана.
 
Възползвайте се от салона за красота на хотел Алба и тъй като сте във ваканция сега е моментът да отделите време за себе си.