Резервации

Спорт | Хотел Алба | Слънчев бряг

Hotel_Alba_sport_head_1.jpg Hotel_Alba_sport_head2.jpg Hotel_Alba_sport_head02.jpg Hotel_Alba_sport_head03.jpg

Спорт

Слънчев бряг има една от най-красивите плажни ивици на българското Черноморие. Освен да почивате под лъчите на слънцето и да се любувате на прохладните вълни на морето, бихте могли да се впуснете в най-различни плажни спортове и забавления. След предварителна резервация можете да поиграете безплатно плажен волейбол. Можете да порите вълните на джет, водно колело или уиндсърф. Можете да скачате с бънджи или дори да полетите с парашут. Възможностите за приключения са безкрайни и зависят само от вашето желание и ентусиазъм.
 
Ако искате почивка от водните забавления, ние можем да ви предложим и други начини да прекарате активно свободното си време. Фитнесът на хотела ще ви даде възможност да поддържате форма и по време на ваканцията си. За Вас ползването на фитнес залата е безплатно през целия Ви престой.
 
Посетете тениса на маса, който също е забавен начин да се поспортува, а и е безплатен за всички гости на хотела.
За тези, които искат да разгледат Слънчев бряг и околностите до хотела се предлагат и велосипеди под наем. Недалеч има и игрище за мини голф. Наблизо е и великолепният Аквапарк на курорта, за който несъмнено сте чували. В него можете да се забавлявате с цялото семейство.