Резервации

За хотела | Хотел Алба | Слънчев бряг

Hotel_Alba_about_hotel_head_2_2.jpg Hotel_Alba_about_hotel_head_1_1.jpg Hotel_Alba_About_hotel_head_01.jpg Hotel_Alba_About_hotel_head_02.jpg Hotel_Alba_About_hotel_head_03.jpg Hotel_Alba_About_hotel_head_04.jpg Hotel_Alba_About_hotel_head_05.jpg Hotel_Alba_About_hotel_head_06.jpg Hotel_Alba_About_hotel_head_07.jpg Hotel_Alba_About_hotel_head_08.jpg Hotel_Alba_About_hotel_head_09.jpg Hotel_Alba_About_hotel_head_10.jpg Hotel_Alba_About_hotel_head_11.jpg

За хотела

Алба се намира на 50 м от плажната ивица. Прекосявате зелената му градина и морето ви посреща. Ще оцените близостта му до централния плаж, както през деня, така и вечер, когато тръгнете на разходка по крайбрежната алея – всички заведения и атракции са на метри от вас.
Сградата на хотела е разположена в средата на разкошна градина. Уникални растителни видове, добре поддържани алеи, успокояваща зеленина, докъдето ви стигат очите, тя е подходяща за романтични нощни разходки и за дневно мързелуване със списание в ръка.
 
Ако не ви се стои на плажа, можете да поплувате в един от двата големи басейна.
Зеленина, вода, слънце, коктейли на една ръка разстояние, удобен шезлонг – за какво повече можете да мечтаете по време на отпуската си? Единият от басейните има детска секция с мини аква парк специално за деца. Можете спокойно да ги оставите да си играят във водата и да се наслаждавате на почивката си. Децата ви определено ще се зарадват и на разнообразните игри, забавления и занимания, които предлагаме в детския ни мини клуб.
 
Това са само част от причините да изберете хотел Алба за своята почивка.
Разгледайте услугите, които ви предлагаме, условията за настаняване. Запознайте се със специалитетите в менюто на нашите майстори готвачи и с отбраните питиета, които ви предлагаме.
Насладете се на богатия асортимент от храни, лакомства и напитки, които ще Ви съпътстват през цялата почивка.
За паркирането на Вашата кола хотелът разполага с места, а при тяхното запълване ще Ви предложи паркинг в близост.